2015. április 27., hétfő

Fatányéros, 3. fejezet

Az agyfasz befejező része.

Xyaxtok, meghoztam a következő felyezetet!!!!! Most már nem mutatom be az új xereplőket mert akik olvasnak azoknak egyébként is tudnia kéne!!! (Meg amúgy is mondtam mg az első felyezetben hogy aki nem ismeri az EXO-t az el se olvassa mert lexarom hogy teccik-e neki a ficim vaghy nem! Nemfanekkel nem tárgyalok! Ennyi!) Még annyit lyegyeznék meg így az utolsó felyezet örömére (már eddig is kellett volna csak mindíg elfelejtettem :$) hogy minden jog fenntartva és hogy a fiúk sajna nem az én tulajdonomat képezik!!! :( Pedig mijjen jó is lenne, úgy-e? Nem baj, amúgy is megyek mahd ki Kóreába, itt ebben az országban nem maradok!!! Kórea az álmaim világa, ott szeretnék élni és ne is próbájjatok meggyőzni mert úgyse tuttok!!!

jó olvasást!!! Beteszem még a kerdvenc giffem Diókáról mert miért ne ;)

Kajci POW

            Káj felébrett és kicseszettül salygott a feje. Au-au, mondta. És a fejéhez kapott és érezte hogy valami kéregszerű cucc fedi a halya nagy részét, ojan vastagon hogy alig érezte alatt a fej bőrét. Kapart rajta eggyet és megszagolta és ojan komondhatatlanul ótvar szaga volt annak a fehér valaminek a körme alatt hogy érezte ahogy mardossa a torkát a gyomor sav.
-Felébrettél Jongun? – hallott aztán hirtelen egy kedves lágy hangot. Megugrott és megint beverte a fejét de most a plafonba és nagyon fájt neki meg a nyaka is meg roppant szóval inkább nyugottan megmaratt magában a pihepuha libatollas ágyikójában amit fel huzott a nyakáig és jó meleg volt alatta és fel sem akart kelni haccáz évig.
-Vigyázzá má hé – aggodalmaskodott tölcséresen csücsörítve Jising akinek a kedves hosszú lóarca most nagyon szomi volt mert Kajci beteg volt és aranyos drága módon megsimogatta Kajcikám piha kis arcát és jajjjjj olyancukik lehetnek eggyütt m ár hogy így elkébzelem is jujujujujujuj.
Mi történt Jising gö? kérdezte Kajci miközben kettégörnyett még mindig a fálydalomtól.
-Beverted a fejed de már jól vagy mert meggyógyítottalak – biztosította Léj akin szexi nővérkejelmez volt fehér sapkával meg piros keresztes köpenynyel ami jól kihangyúlyozta volna a dekoltázsát ha lett volna neki de nem volt. És ott lógott az az izé a nyakában húúú nem is tudom hogyhívják de tudjátok, azzal nézik meg a légzését az embernek és rohatt hideg mikor a melled kasához teszi a doktor bácsinéni
-Jójó Jihszing hjong de mi a geci ez a fejemen?????!!!!!! – toporzékolt Káj mert már könyörtelenül baszta az orrát az az izé ami szét volt kenve a fején.
-Pontosan az van a fejeden – mosojgott Lay jóságossan és megnyugtatóan és kiment a harminc centis magassarkújában hogy hozzon borogatást Kajcinak de ahogy ment az ajtó fele megbotlott és    kiment a bokája és elszaladt az ín szallagja és ordított mint a sakál és Ausztriában visszavonyítottak neki a dongók.


Krisz POW
Yifan sétált haza az uccán a boltból és közben Ájjön Gudzseszvegör című számát rappelte mert jó szám az nagyon és tuggyátok hogy imádom Honcsolt szal muszály volz beleírnom lol. https://www.youtube.com/watch?v=3EDq15831y8 A kezébe cipelt egy papír zacskót cipelt amiből kilógott a francua kenyér és mélázgatva battyogott haza felé, Még mindig nagyon emésztette magát Dióka miatt pedig már ety hete meghalt és Baekhyun már fojton-fojvást cseszegette amiért állandóan pitywergett mint egy Szűz Mária szobor, pedig Baekhyun meg állandóan azon bőgött hogy nem dughattya, a ribanc Tejont husszonégyperhét mert még kötelezeccségei is vannak aminek eleget kéne tenni (rúgják már ki végre a picsába a bandából az árulót!! Most még ráadásul Tahó is megy mikor ő kis drága szokott lenni és Bekhjon őt is csak baszogatta, megírta a koreaboo is és az szuprr meg bízható!!!!!! Ha Szalonna nem húz el ön szántásból, én rúgom ki onnan saját lábúlag)
            Szóval Krisztofóró lébdelt hazafelé a beton járdán amibe belenyomkották a suhancok a rágóikat és elhatároszta hogy nem szomorkodhat tovább mer az idegeire fog ez így menni és már így is annyíira lábilis volt lelkileg hogy plüss állatokat gyűjtött, a legújabb szerzeménye egy plüss Mignon volt. Szóval egyik kezében fokta a papírzacsit és a másik hóna alatt meg ott szorongatta a Minyomot amit Pirinyó Genyó Minyónak nevezett el és mégs zeméjiséget is adott neki (olyan volt, mint  Hókuszpók) és elhatározta hogy most már asztán megembereli magát. Szóval, fokta magát és elfelejtette minden búját báját és annyira kúl volt ahogy így gyalogolt a járdán hogy fel robbant mögötte az atom erőmű pedig pont most akartak új részleget építteni hozzá. És éktek és lángoltak az emberek mint a villanykörte és szaladgáltak és sikoltoztak aztán elhamvadtak és leomlott fél Seoul, füstölgött a város mint az én agyam a matektz után. És ezzel bebizonyult hogy len az utszán nincsen kegyelem és len az utszán nincsen szerelem és már nem éltek len az utszán fiatalokésgyerekek mert mindet seggbeszúrkálta már Lucifer vasvillával a pokolban és Dante a Devil May Cry-ból jókat röhögött rajtuk mert a Sátánnal jó haverságban voltak ők mert, segítette a poklot körökre osztani szóval tiszteletbeli ördöggé nyilvánították mert a pokol rendszerezettebb lett és hatékonyabb működésre volt már képes. Szóval Seoul egész aglomerációlyában csak Gríz maratt életben mert ő túl kiráj volt ahhoz hogy meghajjon és feltette a Pierkárden napszemüvegét mert túl erős volt a fény.
            Aztán hazaért Krissz. Ott chilltek az emberek a dormban, mindenki Szút kivéve mert ő ugye az útszélen chillt a macskaszarral dúsított termőföldben és diófa, nőtt a pöcsébű.
-Jaj de jó szagm van itt mit süttök? – kérdezte Gríz ahogy letetette a francia kenyért az asztalra és Sumin elé tett egy tepszit amiben ott volt két két nagy hurkás bejgli. – Ó bejgliiii azt i,ádom!!!
Lelkesedett Krisz és Hsziumin büszkén mosolyogva adott neki egy vASTAG SZELET MÁKOSSAT MEG EGY DIÓSSAT EGY CSODÁLATOS HOLLÓHÁZI TÁNYÉRON ÉS ADOTT MELLÉ SÜTEMÉNYES KÉST DE KANALAT ELFELEHTETT!
Csipsz jött ki vonyítva csúszva mászva a szobából és Baekhyun érdeklődve nézte amint eldzsalt nagy nehezen a
fürdőig, aztán röhögött egyet.
-Csöves – vihogott mert antipatikus (??? et magam sem értem, Szalonna nem volt patikus sosem szal nemtom mért antipatikusnak hívják ha valaki nemszimpi) kis csökött xenofób seggarc volt világ életében.
Krisz beleharapott a diós bejglibe és nagyon fimom volt bár talált benne dijóhéjat meg bölcsesség fogat meg bányászlámpát meg szarvazsbogarat mint Bendegúz ami kicsit nem tett jót később az emésztésének de azért el tutta rágni. Lenyelt kettőt-hármat belőle és hirtelen fura hangokat hallott a gyomrából!!!!!!!!!!!!!
-Eméssz eméssz én gyilkosom, voltam én is idolsrácka, idolsrácból diófácska, diófából diózsbejgli.
Krisytofer meg volt d0bbenve, Sumin meg ugz neyett r’’ mint a n’syn;p a feh;r ruh’s kosyor]s l’nzra.
Pics’ba eyyel a rohadt Word/del hogz syakadn’l meg te gechi

Kajci kiszaladt a szobából a fején a bukósisakká keménykedett krétafehér spermával és izgatottan ugrált Krisztofóró körül mint egy irritáló kis patkány chihuahua ami ki akarja enni az ember szájából a kaját
-Úrusten úristen Kjongszu az a diófa te köcsög mit csináltál vele de kibelezlek te kurafi de még szerencséd hogy itt van Yicing akinek a gecije minden szart meg tud gyógyítani hátha őt is feltámasztja!!!!!!!!!!!!! – és tökön rúgdosta Kriszt legalább kéccásszor ojan gyors mozdulatokkal amijen gyorsan csak tudtta és szupermen sem csinálta volna gyorsabban, ojan volt mint egy szuper szónikus repülő gép (erről jut eszembe de rohadt rég játszottam a Sonic-kal ahhhh) és Szalonna is beszállt a muriba és ő is herén teremtette pár ezerszer és Krisz steril lett ennek köszönhetően jaj zegénykém.
Yixing kitámojgott a fürdőből és a bokálya két méter átmérőlyűvé dagatt és ott fehérlettek rajta a, hímivarsejtek
-Gyerünk ki a fáho, nem ígérek semmit de megteszek minden tőlem telhetőz!!!
Kiszalattak a dormból ki a poszt apokaliptikus uccára ahol minden el volt már pusztulva, pont mint a Walking Dead-ben. Megálltak a dijófa előtt aminek meg volt kicsit pörköltöződve a levéle de elég szépen megmaradt és Yixing habzás nélkül letolta a gatyájkát és elkezdte kiverni. De dühödten és elkeseredetten ám mert tutta hogy minden tőle fühh. Jong Un elhatározta hogy segít neki szóvbal letérdelt elé és leszopta lelkessen-szenvedélyssen-indulatossan ahogy csak egy diktátor vére tud szopni és fojott a nyála az állán közben és tócssává gyűlt a földön amit innebntől Jongun tavának hívtak és később Tabló megvásárolta tőle és delfineket tartott benne hogy Haru örüljön és ne csak Dzsídít meg Bobbyt szeresse hanem végre őt is ha már erre a földre nemzette az isten szerelmére már. És Yixingnek nagon jól esett ez szóval nyivákolt mint egy kanmacska a kélytől és kb 20 mp után belement Jongun szájába aki kiköpte Yixinget a diófa alatti földbe és fintorgott mert Jising spermájának sütőtök íze volt mert Tao mindig jószívűen megosztotta a tökét Yixinggel pedig az drága volt mondjuk a szárított hinár drágább.
Hirtelen kirepült Kjongszu bűzös rothadó hullája a földből és ott lebegett a levegőben a faszából meg ott állt ki az óriási diófa, leverve a lábáról Krisztofórót akinek csupa vér volt a gatyája az ágyékánál. És mindenki kiadta a béltartalmár annyira undorító volt Kjongszu hullája, a szemgödreiből ott integett pár száz kukac, kilátszottalk már a fogaji mert a szilikonnal feltöltött szályát is lerágták már a kutyák szóval ott vigyorgott a fogaival a koponyálya ahogy a filmekben szokott, és látszottak a bordáji meg rászáratt a megbarnult bőr a csontyaira és az arcán is csupa aszott volt mef undi és ahogy ezt így elkébzeltem jó magam is mjdhogynem kihánytam a sültcsirkémet amit vacsira ettem.
-          - Yixing sperma poweeeeer, make up!!!! – ordított fel hirtelen Kjongszú hullája ovodás hangon. Felnyújtotta a kezét a fekete füstösfelhős ég felé mire egy nagyon ütemes fülbemászó zene kezdett szólni a semmibnől és a teste foszfóreszkálni kezdett. Sittysutty ott teremtek a szemgojói a szwmw gődreiben és pislogott egye kettőt majd nagyon elegánsan táncolni kezdett körbe-körbe mindenféle buzis mozdulatokkal miközben sorra újra regenerálóttak a testrészei. Végül bemutatott egy píszjelet és leesett a levegőből le a földre és megütötte a most már kifogástalanul kieddzett golyóbis formályú nagyon gerjesztő csupasz seggét amin voltz egy cuki dianáscukor formájú anya jegy.
Jongun örömében lesmárolta Chipset aki szerényen mosojgott és illedelmesen fel húzta a nadráglyát hogy ne villoglyon ország-világ előtt a pöcse aztán Kjongszúra vetette magát és neki is bele mászott a szályába és annyira csókolóztak cuppogva nyelveddződve szürcsögve hogy mindenkinek felállt ettől a látványtól a fasza.
-uraim – szólalt meg aztán Kjungszu miután Jongun hatyta végre lélegzethez jutni elvégre nem akarta végül is hogy Dijó most meg fulladás miatt térjen vissza Hádész birodalmába – és hímnőseim – tekintett figyelmessen Luhanra aki már nyiotta a tükéletes angyali szályát hogy reklamájjon – ennek a csodálatos eseménynek örömére mindenkit meghívok egy jó kis dugásra. És természetesen Jihszing hjong tiszteletére tartyuk a partit aki visszahozott az életbe!!!! Egyébként megjegyzem hogy Luciferrel nagyszerűen összespanoltam ott a pokolban, nemtom miért cseszegeti mindenki, őt is meg lehet érteni!!!!!!
Mindenki ujjongott mert titokban mind meg akarták dugni töéletes Léjt meg egymást is csak még nem volt rá lehetőség na de most itt volz!!!!!! Éjjen már ezt ar észt akartam írni mert a sex jeleneteket szeretem a legjobban és végre itt vaaaaan!!!!!! Amúgy is kanos vagyok, tegnap 11× elmentem egymás után Beenzino egyik különösen kekszuális képére de megint hiányzik a sex szal kiélem magam ezzel lol!!!!!!!! Nézzétek ezt a szexisten pasast már a látványától lüktetni kezd az alfelem ahhhhhhhhhhhh azok a cuki kis malyomfülek meg az anyajegyek a szeme alatt!!! Meg is értem hogy Black Nut csak tíz percre Pincsinó lenne, én meg sak tíz percre szeretném széjjeldugni. Fel csatolható mű pénisszel. És ordítaná a nevemet azzal az érzéki hangjával ami úgy hangzik mint ha egy náthás medve beszélne!!!!!


Szóval mind a tizeneggyen nyomban rávetették magukat Léjre aki lebegett a boldogságtól hogy Kjongszu vissza tért az élők sorába és különösen meg tisztelve érezte maghát hogy eccerre tizeneggyen kényesztetik szóval becsukta a szemét és élvezte a türődésr. Rövid időn belül újra merev volt mint egy gránitkocka és Kjongszu felsüvöltött hogy mindenki ájjon le egy pillanatra!!!
-Héhéhé!! Rencerezetten kell eztet csinálni. Majd Yising eldönti ki vagy kik törőggyenek vele épp! Mit szeretnél hjong?
Jising huncutul elvigyorodott és ojan kis édes vot mint egy hab os sütemény.
-Azt szeretném ha Gríz meglovagolna és közben szophatnám Tahó meg Baekhyun farkát.
Az említettek szemei csillogtak mint a flitterek. Gríz tágittani akarta magát mert Yixing lófasza akkora volt mint a templomtorony de a többiek megnyugtatták hogy anélkül is befér és lám igazuk volz!!!! Szóval boldogan ugrálr és pattogott Jisingen és közben nyögött a méj hangján fojamatosan és úgy hangzott mint a bagojhuhogás. Taó meg Szalona bedugták Xing szájába a faszukat és Jising mohón s zopta mint a jégrémet mert szeretett ribanczkodni és Bekhjon dugta a száját mire Tao követte a példályát. A többiek nem bírták ezt a látványt szók meg tettek nélkül nélkül, Sumin tökéletesre kdolgozott szobor testét úgy nyalta falta Luhan gogy Sehun egészen féltékeny lett. Pont mikor Lulu Minseok köldökét nyalogatta Sehun kérdés nélkül bedugta neki szóval Lulkuka meglepődött és benyelt egy kis köldökszöszt aminek ótvar volt az íze de Tehun fasza imádnivalóan mozgott benne úgyhogy nem bánta kifelyezetten. Sumin látta hogy Luhan mennyire élvezi mikor kúrják szóval odaállt Sehun mellé és ő is bedugta a faszát és könnyedén becsúszott, aztán odaálltak Jongun meg Yoda meg Suhogó is és ők is becsatlakoztak.
Luhan önkívóületben hörögve élvetkedett meg káromkodott kínaiul ahogy egyszerre öten dugták, ijet még nem pipált és fenomenális volt én mondom nektek, én is kipróbálnám milyen!!! És nem kellett hozzá sok idő hogy hatalmasar sikítva élvezzen egy nagy gejzír tejszínhabot a földre. Minszok kihúzta orbitális hengeres farkát Luluból és mohón felnyalta a földről amit Lulu odapocskondiázott. A többiek is kihúzták belőle a faszukat és szarral volt borítva a farkuk egésszen a golyóikig.
-Te kis tibanc, mi az hog a földre ereszted a gecidet mint valami kutya?! Hát kutya vagy te te céda dzsigoló?! – őrjöngött Chanyeol és elverte sodrófával Luluka angyali seggecskéjét aki erre újra kemény lett mert imádta ha verik, csak úgy csattogott a sodrófa!!!. És még lisztes is lett Lúhán popója. – Ezért most le kell nyalnod ezt a sok szart mind egy szálig – mutatott mocskos még mindig ágaskodó kéjrúdjára és Luhan szégyentelemül rávetette magát és lenyalogatta a szart, egy falásnyit sem hagyott rajta. Finom volt, kicsit büdös, kicsit gusztustalan, de meglepőe ízletres!!! Volt benne kukorica is meg rizsszemek meg minden. És miközben nyalta lángolt a farka mert annyira élvezte a mehaláztatást, Leszopogatta a többiek farkát is engedelmesen de éhes maradt. Még!!! kérte a tövvieket. Erre Jongun odament és megkrte Luhant hogy nyissa ki a száját. Szarvas kinyitptta és Jongun a szájába fosott, közben meg Minseok belepipilt olyan céllövöldésen de a fele Luluka szemébne mebnt sajna.
Időközben Dzütáó meg Bekhjon beleejakuláltak Csipsz szájába aki jóízűen cuppogva lenyelte az egészet de most ő is csinálni akart valamit végre szóval elkezte nyalogatni Tao rózsa alakú segge lyuikát és Tao szűziesen pironkodott de nagyon kellemes érzés volt. És Jising széjjel húszta a lyukat és a nyelvével bele is nyalakodott kicsit mire Tao kérte hogy ullyazza már meg. Jising bedugta az egész öklét és jól megütögette kétszer-háromszor Taó prosz tatáját mire Tao elérte élete legkijelégittőbb orrgazmusát és el is ájult tüle, kiterült mint a béka,
Ezután Yising Bekhjont vette kezelésbe. Harapdálni keztte a mellbimbójit és Baekhyun hátra vetette a feját úgy sóhajtozott és széjjelbb nyitotta a lábát és salyát magát dugta három ujjal. Jising egyre erősebben harapta Bekhjon bimbócskáit és Bacn tehetetlenül nyögött pedig fájt neki aztán Yixing belekarmolt a faszába és megszorongatta a gojóit. Bacon felüvöltött, de egyre keménywbben dukta magát és Jising hallotta ahogy a keze ritmikusan hozzá ütődik a bőréhez.
-Dugsz még csajokat?! Dugsz még csajokat?! – kérdezte Jising könyörtelenül ahogy megszorította Szaonna fadzát.
-Ahh nem, nem, buzi leszek, istenemre mondom hogy buzi leszek!!!!! – sivalkodott Bekhjon és orgazmál egy szárazat mert nem tudott spermát fröcsögtetni mert Yixing elszorította a húgycsövét. És halálossan komojan is gondolta mikor ezt mondta mert Taeyeonnal nem szoktak ilen jókat baszni, Taeyeon csak szopni szeretett meg azt bírta ha kinyajják meg megdugják, egyszóvbal kicseszettül uncsi nő volt. Szal így lett Bekhjonból buzi.
Jising elégdetten elmosojodott, megfordította Baekhyunt és nyomban belé hatolt és Baconnek kiserkent a vére a jukában és ez nagyon feltüzelte.
-Ahh ahhh Jising ez az, dugj még, dugj erősebben, dugj széjjel, bassz fel az Olümposzra, ohh te unikornisok gyöngye te!!!!! – óbégaott Baekhyun és a feje majd szétment olyan epikus volz ahogy baszta Jising szeretettejesen mint egy igazi férfi és még mindig azon gondolkozott hogy mégis hogy lhetett olyan hüje hogy eddig heteró volt. De asztán Jising hirtelen mwegállt pedig még eggyikük sem ment el. – Ahhh miért álltál meg Sing? – kérdezte Bacon ürelmetlenül mert lángolt a betejjesülésért.
-Mondd hogy mit szeretnél – vigyorgott Sing gonoszkodva
-Azt akarom hogy dugj tovább! – kérte Baekhyun mohón.
-Nem hallom. Mit szeeretnél? – kérdeszett vissza Singsing és meg se mozfult.
-Azt hogy dugjál már meg hpgy komodói varánuszok rágnák le a bimbikéidet te rohadék – morzsolgatta idegesen Bacon és már kezdett kilenni mind a haccáz töke, Yicing ojan idegesítő volt.
-Mondd még egyszer!!! – követelte Yixing és még mindig nem mozdult.
Nah Baekhyunnak most telt be a pohár, eltávolodott Csipsztől és faképnél hatyta a francba.
-Tudod kivel szórakozz te faszkalap, majd Dzsongde megdug készségeswen és örömmekl és még könyörögnöm se kell – mutatta be Yixingnek mindkét középső úját és Yixing szomrú volt ahogy nézte, hogy Csecsen lihegve ölébe kapja Békönt és megkúrja nagy vígsággal.
Időközben Kjongszu meg Jongun is eljáccadosztak egymással. Jongun beleült Kjongszu ölébe és végigsimogatta Kjongszu vézna felső testét és jhó volt végre újra megérinteni a szerelmét és boldogan csókolóztak, Jongun feltérképestzte teljesen Kyungsoo szályát. Ilyen volt: és szétkenték a nyálukat is egymás arcán. Jongun szopogatta kicsit Szú nyelvecskéjét mire Kjongszu Jongu szájába hábyt és Jongun ennek örült mert így még inkább egggyé válhattak. Elemésztő érzés volt ilyen közel lenni a szerelméhez, szal végigsimogatta most krémes fehér combjait meg a lábfejét is egymáshoz ütöfgette a gojóit mint az óra ingájit és Kjungszu jólesően morgott hpzzá. És puhán csókolósztak tovább és Kjongsz vadul kitépte Kajci üstökét a jóleső érzések viharában és megetette vele a saját haját. Asztán Szúnak eszébe jutott valami zseniáliss!
-Hé, mi lenne ha körbeállnánk és mindenki dugna valakit? – verette fel az ötlwetet Szú és mindenki hejeselt veszettól mert kurva jó ötklet volt vajjuk be. Szóval beálltak körbe.
Szú bedugta Jongunnak, Jongun Jisingnek, Jising Szuhónak, Szuhó Gríznek, Gríz Lúhánnak (mert mint Tehun mondta, Lúhán ánusza olyan volt mint egy feketelyuk szal csak ő bírta volna el Gríz kilóméteres kékfestős faszát), Lúhán Tehunnak, Tehun Bekhjonnak, Bekhjon Suminnak, Sumin Csecsennek, Csecsen Chanyeolnak, Chanyeol Tahónak, Tahó meg Szúnak, és így bezárult a kör.
-EGYEK VAGYUNK!!!! – ordították ahogy egyszerre elkeztek mozogni egymásban és felemelő érzés volt egy ekkora dologban benne lenni és mindegyikük hangosan nyögött és a levegőt betöltötte 12 felnőtt férfi perverzül vízhangzó kélygőzös hangjainak hangja és ha én ott lettem vbolna tuti elmenrem volna mát attó ha nézem. Jó oké, már totál nedves vagyok igazából ettől a jelenettől ahogy írom, ahhh oppáim, miért vagytok ilyen lehengerlőek?!
Szóval csodálatos volt és rövid idpőn belül egyszerre elmentek mind a 12-en. És ahogy ez megtörtént Krisztofóró valami szívó erőt érzett és hirtelen belerepült valami dfeketeségbe, és utána repült Dzsunmjon, Jising, Jongu, Szú, Tao, Yoda, Chen, Minszok, Bacon meg Tehun is! Repültek reültek rémületesen üvöltve a végtelen feleteségben mire kiestek egy végtelen gyönyörű abszint zöld mezőn. Környülöttük dús erdők és lélegzet elállíttó virágok nxíltak és az ég kék volt mint egy hupikék törpike. Leesett az álluk a puha fübe és csak bámultak mint a bornyú az újkapura. Hirtelen megjelent két magas szöszke férfi, fehér ruhában hatalmas fenséges szárnyakkal a hátukom.
-Üdvözöllek titeket Ekszótagok! – szólalt meg az egyikük és olyan elbűvölő volt a beszéd hangja hogy ijen talán nem is létezhet. Kb úgy képzejjétek el mint mikor össze keverjük T.O.P meg Simon Dominic meg Chanyeol beszédhanbgját. Na olyan gyönyörűséges hangja volt!!!!!!!! – Mi vagyunk az Éden kertyének őrizői. Kerubok vagyunk ugyanúgy mint Luhan is az. Az ő ánuszában volt elrejtve az Éden bejáratához vezető átjáró, mert Isten tudja hogy ott senki sem keresné!!!! Ti olyan sok-sok-sok boldogságot okosztatok egymásnak eddigi életetetetekben hogy Isten érdemesnek tartott titeket, hogy belépést nyerhesswtek a világ létező legszentebb kertyébe. Itt élhetitek le örüök életeteteket boldoghságban és békében, ha kívánnyátok persze.
A tatgok csak pislogatk megilletődötten. Egy pát percig senki sem tudott megszólalni, míf végül Bacon összeszette a bátorságát.
-És Lulu? Vele mi lwesz?
A kerubok wegyszerre sóhalytottak fel.
-Szegény Luluka már menthetetlen. Ő arra van ítélve, hogy örökké ismerje saját magát és forogjon-forogjon-forojon az örökkévalóságig. Persze Isten tehetne valamit ellene, de nem akar. Azt monfja, ez így van rengyén. Szóval nem lehet mit renni bár somorúak vagynk hogy töbvbé nem találkoszhatunk vele.
Szóval az Ekszó tagok Luluka kivételével ott maradtak az Édenben. Mezítelenül jártak és gyümölcsöt ettek és boldogok voltak és összehaverkottak a kerubokkalmert ugyanolyan szuperjó arcok voltak mint Luhan. Luhan pedig örökké dugta saját magát és így örök kélyben forgott megállás nélkül míg a világ világ volt. Ennek köszönhetően egy idő után ragyogni kezdett éas kialakult a sajár naprencere  mejet Szarvas-naprendszernek neveztek el és mejnek ő volt a középpontya. És mikor a közös gyermeke Tehunnal megszületett, ez a gyermek keringeni kezsdett édesannya körül és ő vált a Szarvas-naprendszer első bojgójává, mejwt Hunhannak nevesztek el az emberek. És a Hunhan bojgón is kialakult az élet és mikor egyszer az Enterprise arra járt, letett ott egy Vulkáni házaspárt akik sokasottak és benépesítették értelmes élettel a bojgót


Tovább nem írom mert rendkívül rosszul esett hpgy az előző felyezetre nem kaptam véleményt ide a blogra hogy rohaggyatok meg nemtom minek irok mikor nem tudja senki sem értékelni a művészetemet!!!!!!!!!!!!!! Hiába, túl okos vagyok egy ilyen ostoba olvasó közönséghez pfffffffffffff

2 megjegyzés:

 1. Itt vagyok!

  Reggel felkeltem, ez volt az első, amit leolvastam. Hihetetlenül undorítóan debilséget írtál ide. Kikészültem és kiégtem. XDDD Tudom, hogy pontosan ezt akartad elérni és megírni, dee... jézusom, ez olvasva még durvább. XDDDD Nagyon-nagyon sok volt nekem, de persze ez így van helyén, mert ez egy paródia eltúlozva minden. Huh, de ez a rész, kajak kikészített. A szadomazo-dugok mindenkivel még nem is volt olyan durva, de... az a pisi-kaki... Neeee miéééérét.... xD Nagyon durva vagy te jó ég. XDDD :D
  Na, de visszatérve a történet lényegére, én még mindig Yifankát bírom a legjobban, azonban a kedves, iszonyatosan ANTIpatikus rinya "író" ugye azt hiszi, hogy ő Baek és Baek pedig Fan. De... én nem tudtam úgy leképzelni a történetet. xD Baekre tökéletesen illik a faszfej szerep, és Yifanra meg ez a szerencsétlen de kedves jellem. Szóval nekem Krisztofóró Krisztofóró maradt, és ez így jó volt. *-*
  És... uuuuggg... Tao meg a tökök.. tényleg beleírtad a kis cukromat, mert a hínár az drágább. XD Ez annyira jó érzéssel töltött el. Cukorfalat vagy, hogy beleírsz a mesterművedbe. XDDDD :D Amúgy hallooooood annyi hibámat beleírtad és kifiguráztad a történetben, lehet nem vetted észre, de én igen. xD Rengeteg hibám itt van, nem feltétlen csak helyesírásügyileg, de történetvezetés szempontjából is. xD Imádlak, és az én típushibáimnál még jobban nevettem. :D
  Amúgy Beenzinó kis cukorfalat és Dantet meg imádom, szóval örülök, hogy csak egy pillanatra is, de olvashattam róla egy Kpop paródia fanficben. xDDD Hahhaha. :D Végem van. :D
  A végeeeee.... jézus atya úr isten. Ez egy orbitális nagy WTF! Tényleg belevitted ezeket az exo képességeket, amiket sokszor felhasználnak ficinél, na meg ezt a fantasy dolgot is belevitted, mert ilyeneket is szeretnek írni. DE ez az álljunk körbe, mert jó lenne felkiáltás.... XDDDDDDDDDDDD JÓ végem, erre már nem tudok mit mondani, mert egyszerűen eszméletlenül hülye vagy.
  Összegezve én nagyon bírtam ezt a három fejezetet, bár tudod, hogy az első volt a kedvencem - és hozzátenném, hogy a vége volt a legdurvább és undorítóbb, amit eddig írtál. Ehhez képest az első két rész cukormézesen fluff és aranyos. :D Szóval köszönöm szépen ezt az élményt, és tessék írni tovább szépen a többi történeted. *-*
  Üdvözlettel drága rajongód, Kiri

  Ui: kapd be, hogy nem írsz új részt, ezért írtam én neked véleményt te hülye író! :O XDDD Bocsánat. xD :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy tényleg, a cím az mi a szart takar? Ezen már annyit gondolkodtam, de lehet nincs is értelme... xD Mondd már el nekem. :D Csak nehogy úgy járj el velem, mint én az olvasómmal. xD

   Törlés