2015. április 9., csütörtök

Fatányéros, 2. fejezetTovábbi agyfasz.

Szijasztok kedves olvasóim! Örülök hogy így teccett az előző fejezet, de nem tudom miért írtatok olyanokat hogy ez egy parókia! Nem tudom miből gondoltátok ezt, ez egy komoly történet a lelkem legmélyebb rezdüléseiről, hogy lehet ezt parókiának nézni??? Hát vannak még hülye emberek pffff. Aki még nem elég érett ehhez a történethez és nem érti mit akarok vele írni, az ne olvassa el! Ennyi! Tehát kis 12 éves pisisek tűnés innen! Amint 13 leszel, elolvashatod, de még kicsi vagy hozzá!4!!

Na és akkor itt az új felyezet, nagy izgalmak lesznek itt!!! Most már több karakter van benne, rakok be a két új szereplőről is képeket.

Itt van az én Jong Un-om az ikertesójával, Tae Min-nel!!! Tae Min a SHINee-ban van benne, Jong Un meg ugye az EXO-ban! Szomorú hogy az SM így elválasztotta a testvéreket, hogy az egyik évekkel korábban debütált mint a másik, de már mindketten debütáltak végre, Kájcim már tuti nem szomorú! ^^ Montam már az előző felyezetnél hogy Kajcibarack a biasom mert ojjan kitartó és olyan hihetetlenül jóképű! Nem láttam ijen jóképű pasit életembe se, én miért nem vagyok ilyen szép???? Annyira felnézek rá, már én is tervezem a dupla szemhéj műtétemet, hogy minél inkább hasonlíthassak rá!!!négy!!444! 


És itt van Lu Han, aki kínai és Beijingből jött!! Tudtátok, hogy Beijing Peking kínai neve? Ugye milyen érdekes??? De amit megmondhatna már valaki nekem: mi Luhan vezetékneve????? Mindenhol csak annyit látok, hogy Lu Han, titkojja a vezetéknevét, vagy mi? Furcsa. Hogy hogy egy ijen híres embernek senki sem tuggya még mindig a vezeték nevét? Érti ezt a halál! De azért ha tudjátok, írjátok már meg nekem a tejes nevét! Ja és igen, Lu Han nem a kedvenc tagom, de tök jóképű. Szal szeretem, de nem a kedvencem, mert Kajci jóképűbb, ez nem is kérdéses szerintem.És itt van végül Se Hun! Ki nem állhatom, úgy néz ki mint a nagyapám, még a hangja is ojan! Mint egy vénember, ki szerint jóképű ez a srác??? Blöáhh!! Bocsánat a rajongóitól, de akkor is ronda!!! Hogy lehetett ebből a gyerekből idol? Röhögnöm kell...Na és akkor itt a történet!!! Oda van írva hogy kinek a szemszögéből van a rész!! (POW = point of wiev!!)


Ja és igen, hallgassátok közben ezt a számot!! Imádom, nagyon illik a történethez, ezt hallgattam miközben írtam!!!! (Mindig elérzékenyülök rajta...)
Yifan POW
Miután Krissz eltemette Dijót nagyon szomorú volt. Buslakodott, hempergőzödött a bánatban, gyakran, látta a többi tag amint a megszakadó esőben áll és potyognak a krokodil kőnnyeji és azt hiszi hogy akkor senki sem láttya. Pedig látták és nagyon aggóttak miatta főleg Léj akinek mindig is teccett Jifán de erről majd később.


Szóval egyik ijen nagyon búslakodó napon mikor össze nyálaszta már az ég boltja Krisz haját, gondolta hogy meg kéne mosni meg fürödni kéne végre mert amőgy, sem fürdött már három napja mert mindih alva járva ért haza a dormba. A múltkor is Sumin megszagolta a hónát és azt hitte hogy málykrémeskenyér (mert Minszok halálra zabálra meg piálta magát de nem sorhasat meg ijeneket növesztett hanem egy egész rekesz sört a hasa falára). Szóval Krisztofer arra ébredt hogy Hsziumin akinek pók nőtt a hasában undorittón össze--széjjel nyálazta a hóna ajját mert, émejitő málykérm szagot árasztott de ugy mint mikor fő a kaja a tűszhelyen tehát, arra jött az idősebb srác mint egy muslinca és le rágta jó ízűen Krisz hónaljszűrét. Ép élvezettel nyalogatta a jó sós szószt Yifan bőréről mikor Jifán fel éberedett és úgy megugrott hogy rászorított Xiumin nyakára és szegény nyolc napon tul, gyógyuló, kórházi, kezelésbe, szorult bele mert majdnem ki tört a nyaka.
Szóval, morfémával, fonémával, Kris most meg akart végre mártózni a jó kis vízben a zuhany alatt mert nem akarta még eggy csapat társa nyakát kitekerni. És nagyon szuper volt a hákettőó és friss lett tőle mint a pijaci paradicsom. Bement a szobályába ami Seoul éjszakai város képével volt kitaperolva és odaállt a szekrénye elé. Hmm mit vegyek fel gondolta eltűnve. Felvett végül vér vörös Kelvin Klein bokszolót ami jó kis pamutból készült, aztán magára húzott egy kék rövid nadrágot ami nem tuom miből volt de jó puha volt és ez a lényeg, ja és pont a térde felett ért mert Yifan nem szeretett felgyulladni a fűtéstől, és szóval zoknit sem húzott mert melege volt pedig voltak nagyon aranyos mintás bojhos zoknilyai. És felsőt sem húzott mert mondta, már hogy, melege
volt és amúgy is túé jól nézett ki ahhoz hogy ruhát visejjen. Gyönyörű széles volt a válla mint a kocsirudinak, és ojan formájú köldöke ami épp elég kerek volt de nem is olyan nagyon nagy vagy debil funky csavaros mintázatú szal értitek. nekem tetszik a köldöke. És a cuki kis bimbikéi is, megnyalogatnám őket de nem lehet mert messze van de majd teszünk rólla.
Leült az agy szélére és nézegette a város mintás tapétát és közbn nagyon keservesen sirt.
-Jaj Diókám meghaltál mi lesz velem nélküled. Ojan jó volt megdugni téged, ojan gyönyörű lucskos hangon cuppogott a farkam a lukadban, és én ezt már sohasem halhatom többet. Illetve halhatnám de mikre gondolok istenem, nem vagyok negrófil és hogy lehetek ennyire degenerátt hogy. ijenek eszembe jutnak?!?!? – és miközben a könnyeivel táplálkozott egymagában ült a sötét szobába és halgatta és énekelte a Máj Enszört és kurva hamis volt így röptében megdöglött egy légy a levegőben.
Luhan belépett a szófába és látta hogy Kris könnyei hullanak mint a kamikáze pilóták.
-Mibaj Krisz? – kérdezte narancs kínjaiul – Akarsz beszélni róla?
-Hát jaj nem is tudom Lu Lu – szabadkozott Kríz mert nem akarta bevallani Lúhánnak hogy a Valhallába toszajtotta Mogyorót, mert félt hogy elmondja Kajcinak és Kajci átharapja a torkát keresztbe.
-Jóvan Jifán, - akkor majd jövök mondta Szarvasbika és már fogta meg a nyílás záró kilincsét de Yifan felfelé figyelt arrafelé hogy Lu Han-nak mintha piros virslik lennének a szeme alatt.
-Sírtál Luhan?
- Nemsírtam
-Desírtál ne tagadsd le!
-Najósírtam.
Miért?
Luhan leült mellé, megfogta a válát és szarosan a szemébe nézett.
-Terhes vagyok Sehun-től.
Yifan felhorkant. – ahh gratulálok Luhan- de azt hittem hogy te pasi vagy – nézett Szarvasra akinek minimzm olyan csodálatos volt a képe mint az oltárképen a Jézus Krisztusnak és hát szerintem Jifan, sem látott még ezelőtt ilyen pasit akinek ilyen angyali ábrázata lett volna de mivel Lu Han azt monta hogy hímnemű ezért Yifan elhitte mert végülis logikus volt de olykor mégsem annyira, mert, hát a Jézus Krisztus is kb négyévesen nézett ki így ahogy most Lilu. Luhan sértetten rázott egyet angyalhaján amit a karácsony fáról szedett le,
-Kikérem magamnak én herma fródita vagyok
és már szalatt is volna ki zokogva ha Kris nem kapja el hurkapálca csiklóját és meg nem szorongatja.
-          Jaj Yifan csak a csuklómat ne tudod hogy gyengék a csontyaim – sírtrítt Szarvas és Kris elszégyellte magát szásszorosan.
-Bocsáss meg Lúhán nem akartalak bántani – szabadkozott Gríz őszinteséggel a hangában de Lulu terhes volt és idwegbeteg hát tudjuk hogy mijenek a terhes nők. szóval lefejelte keményen fő hősünket akinek ez nagyon fájt de nem ütött vissza mert ő van olyan gentleman hogy nem üt meg lányokat, aztán Lu Han elment mákos-meggyes bablevest zabálni.


Kai POW
Káj már nagyon régóta kereste Diót, már konkrétan egy hete de Diót mintha elnyelte volna a comefor és Kájkáj már kezdett beleesni a két ségbe. Mwert nagyon szerette ő Kjongszút, még az animéknél is jobban, még azt is megbocsátotta neki hogy sátánista volt, szóval sátánista menyegzőt ültek ők ketten (Szalonna volt a násznagy és a lakodalmon kisütötték Sumin felesleges zsírját hogy így is segítsék lefogyni végre mert olyan dagatt volt már hogy úgy nézett ki a feje mint egy szilvázsgombóc, hát tudjuk hogy ő egy páodzü) és együtt voltak már a debüttyük óta és nem is kifelyezetten igyekeztek eltitkolni, hát tuggyuk hogy a Kaisoo az szín tiszta valóság, ijet nem lehet letagadni, látjuk a műsoraikból, hogy hogy néznek egymásra meg, hogy mennyire össze passzolnak szóval aki aszt mondja hogy a Kájszú nem valóség az hazudik és nem állok vele szóba mert gyűlölöm a hazudós embereket, gyerekesek akik nem hajlandók elfogadni a valóságot hahaha.
Szóval Jong Un hiába ordibált az utcán hogy KJONGSZÚÚÚÚÚÚÚÚÚ SZERELMEM MERRE VAAAAAAGY?!, senki sem válaszolt csak a rend őrei akik be akarták vinni csend háborgatásért szóval csak bőrig ázva futkosott az uccán és közben lebegett a ruhája és a szemébe lógott a csurom vizes haja meg elesett párszor és felhorzsolta a térdét mert tudta hogy így szánalomra méltó és sajnálni fogják. De mint mondtam bőrig volt ázva és így jól kirajzolódtak a gyönyörű kézműves téglák a hasán és aki látta reflexből elélvezett a látványtól kétszer is egymás után szóval még közszem érem sertés miatt is el akarták vinni de felvett még egy pólót és így már semmi gond nem volt, de a golyói már eléggé fásztak mert vizes volt az esőtől a bokszere.
Nagy keseregve levetette magát egy dijófa alá ami a dormjuk előtt nődögélt bár kicsit csodálkozott mert korra tavasz volt és már ott voltak rajta az érett diók és amúgy is ez a fa egy hete még nem volt itt. Leszedett egy diót, feltörte és megette, és látta hogy ez jó. Ezért leszedett még egy nagy vödörnyivel és bevitte a dormba és odaatta a többieknek hogy süssenek belőle bejglit mert már rég ettek ojat. De előtte letépett még egy levelet a fáról és belefújta az orrát mert már a vaskos sárga taknya felét úgy nyalogatta le az ajkáról mert annyira zokogott a szerelme után, de aztán jött egy néni aki megtáncoltatta a bottyát a hátán mert bántotta a fát és ezek a mai fiatalok már csak ijenek, bezzeg mikor ő volt fiatal megbecsülték a természetet, kedvelt idő töltésük volt letépni az imátkozó sáskák lábait.

D.O POW
Elég hideg volt mert a esett az eső és már régen leállt a vér keringése, és fújt a szél kegyetlenül, ráadásul a fává vált faszáról valami köcsög tépkette a levelet meg leszette a gyümölcseit pedig ő azt egy hétig kínkeservvel termelte és mérges volt és kikelt volma a földből hogy szájon térdejje azt a seggarcot, de, nem tudott mert a férgek már le rágták az újait meg az ideg rendszeréből is táplálkoztak már. a szemgolyójável amúgy már régóta labdázgattak a kóbor macskák és aztán mikor jól összekoszolták, megették és ízlett nekik. lerágták a harcsa ajkait is, és a bőre már kék volt meg vizenyős volt és büdös is mint a záptojás és az arca már egy folyós masszává vált a termőfölddel és petéket raktak bele a zsizsikek szóval nem tudott mozogni eggyáltalán meg amúgy is meg volt dögölve na.Lu Han POW Épp lekváros kovászos uborkát falatozott mikor jött a sehunnai bitang ember és megint meg akarta dugni.
-Most ne Sehun, el kell mondanom valamit – tolta el magától Luhan erőtlenül görbeorrú Sehunt de Sehun nem hallgatott rá és letépte róla simán a felsőt. – Hallod Szehun? Ércsé már hogy mondani akarok valamit – csattant ki Luhan és Sehun szájába dugott egy rúd uborkát és az majdnem elokádta magét olyan szar volt a baracklekváros uborka de türtőztette magát azért mert ijet már írtam egyszer az előző felyezetben szal nem fogok megint lol.
-Na mongyad már asztán duglyunk – türelmetlenkedett Sehun még mindig ökölődve és sexuálissan falnak nyomta Luhant aki félve nézett fel rá mert kislány volt és nem tudott volna kiálni
magáér.
-    Terhes vagyok jelentette ki Lulu komojan mire Sehun reflexből elröhögte magát és még rusnyábban nézett ki mikor röhögött mint egyébként, pedig amúgy sem volt szép gyerek, fúj.
-Jóvan Lulukám hagyjuk már ezt a baromságot, hadd duglyalak már meg végre - búgta a ronda méhecskés hangján és megpöckölte Luhan farkát kétszer-háromszor.
-Haggyámábékén én csak dugásra vagyok neked jó?! – akatt ki Luhan és fellángoltak a feminista érzelmei és meg volt háborodva és rácsapott Sehun kezére hogy ne pöckölgesse már a faszát mint egy ovis-
Sehun komolyan ránézett.
-Tudod hogy szeretlek – felelte őszintén és Luhan elérzékenyült
-Igazán? – kérdezte Lulu és beleomlott Sehun sunyi karjaiba.
-Igazán. Na gyere duglyunk mert ettől lesz nyilvánvaló hogy szerettyük egymást, különben senki sem jönne rá magától, meg kell valami amire megújazhatják magukat a rajongók és ami miatt többen olvassák majd ezt a kurvára fos fanfictiont.
Luhan bólintott és élvezte ahogy Sehun szúnyogként szivogatja a nyakát és kiszív egy-két liter vért a nyakából. Lassan Sehun fasza felé csúsztatta a kezét de Sehun g
yomron térdelte.
-Te uke, én seme. Te fekszel, én duglak.
Luhan megrándította a vállát aztán lefekütt a rózsaszín baldachinos ágyára a hátára. Sehun előkapta a farkát a szoros gatyályából ami egy kicsit összetöpörödött a szűk nadrágban de attól még használható maradt és kérdés nélkül bedugta Szarvas szájába. Már nem a gatyát, a farkát, ami lila volt mint a pap ruhája  advent első vasárnapján. És jól megdugta Lulu száját, beleélvezett, aztán ott hagyta a picsába. Luluka még sokáig ízlelgette Sehun kelkáposzta ízű spermáját és boldogan mél ázgatott azon hogy őt mennyire szeretik.kai POW
Káj felállt végre a vécé ülökéről. Kegyetlen nehezen jött ki ez a szar de végre kijött és meg volt könnyebbülve. Boldogan beszífta a telt aromás szagot és lenézett a vécé tartalmára és elmosojodott mert szép élénkbarna színe volt és olyan formás hurka formálya hogy megkívánta nagyon a disznótorost. Fokta magát és lehúzta a vécét. És ahogy lehúszta, hangot hallott a csövekből!!!!
-Húzzál húzzál én szerelmem, voltam én is idolsrácka, idolsrácból diófácska, diófából egy rakás szar.
Káj halálra rémült és kiszaladt a fürdőből és megbotlott és bevágta a fejét az egyik asztal élébe. És kifolyott a fél vére, úgy tíz-húsz liter. Szegény Jong Un-kám, mi lesz veled jaj el se merem képzelni?,???Hamarosan jön a kövi fejezet!!! Lécci írjatok kommentet mert akkor hamarabb hozom mert szeretem ha írtok kommentet mert így még inkább tudatosul bennem hogy király vagyok. Köszcsi!!!!!! ;) 


3. fejezet

3 megjegyzés:

 1. Vihiiiihihihihhh...... xDDDD Itt vagyok, mert megint én írom az első véleményt. :D
  Bár nem értem, miért, mikor ezt a történetedet még olvassák is, hihetetlen. :D
  Hát hozzá tenném, hogy én már szinte minden véleményemet kifejeztettem ezzel a fejezettel kapcsolatban, szóval nem is tudom, mit mondhatnék. :D
  Ugye mondtam, hogy ne legyen benne annyi rengeteg elgépelés, mert alig lehetett olvasni, de így sokkal jobb, és kajak mondom ez a leghittebb rész a három közül. :D
  Nagyon jók voltak a tipikus hibák megjelenítése, és azon annyit röhögtem, mikor Luhan bejelentette, hogy terhes SEHUNTÓL. xDDD Istenem, annyira értesz ahhoz, hogy megírd ezeket a hülyeségeket ennyire jól. Ekkora parókiát rég olvastam.
  És ha már itt vagyunk, nem is értem, hogy az olvasóid miért ilyenek, hát ez tényleg a zsíved mélyérúl írodasd és mindig megbeszllkdjjted velem, hogy mennyire jó és könnyítesz a lelkedem, hgy kiírod. :DDD HAhahha. xD Na, jó bejfejezem a debil barátnőolvasót, mert nincs értelme. :D
  De hallod nekem még mindig Yifan a kedvenc karakterem, olyan kis királyra formáltad amúgy, az ő részeit mintha jobban élvezted volna írni. Igazán szívet melegető. xDD Na, jó nem vagyok normális. Köszönöm szépen, hogy olvashattam, te drága. :D

  Kiri

  VálaszTörlés
 2. Pedig sejtettem, hogy mi fog várni. És mégis... voltak sorok, amik úgy sokkoltak, hogy csak na! Egyébként ez egy gyönyörű képleírás: "össze nyálaszta már az ég boltja Krisz haját" :) És a tipikus "hermafrodita vagyok és teherbe estem a csapattársamtól" téma is befigyel. Már bocsánat, nem a hermafroditákat fikáztam, távol áll tőlem az ilyesmi, de már Dunát lehetne rekeszteni az mpreg ficikkel. A másik tipikus dolog a "jól megtudta, oszt cső" esete, amikor az olvasók szinte csak a szexjelenet miatt olvasnak, illetve sok író el sem tudja képzelni, hogy fanfictiont lehet +18-as jelenet nélkül is jóra megírni, vagy úgy egyáltalában írni. :D Megint tele volt gusztustalanabbnál gusztustalanabb jelenetekkel, de a legdurvább a baracklekváros kovászos uborka. Fúúj! :'DDD
  A népmese jellegű mondókán komolyan meghatódtam: "Húzzál húzzál én szerelmem, voltam én is idolsrácka, idolsrácból diófácska, diófából egy rakás szar."

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :) Látom, elolvastad ezt a fejezetet is! :) Örülök neki, hogy ez is tetszett. :)
   Őszintén szólva én annyira utálom az mpreg ficeket! XD Nem emlékszem, hányat olvastam már konkrétan, de annyi maradt meg bennem belőlük, hogy SOHA TÖBBET! XDDD Azért szeretek többnyire a realitás talaján maradni. XD
   Amúgy igen, sokan csak a szexjelenetek miatt olvasnak ficeket... a legjobban az undi slash oneshotokat utálom. XD Mind egy kaptafára íródik, és szinte kivétel nélkül ízléstelenek, irreálisak és csapnivalóan vannak megfogalmazva. Kösz, nem. XDDDDD
   Amúgy az a mondóka valóban egy népmesén alapul! XD Egész konkrétan a Jávorfából furulyácska című, egyébként igen szomorú mesén. Ott azt énekli a királylányból lett furulya, hogy "Fújjad, fújjad, XY! Én is voltam királylányka, királylányból jávorfácska, jávorfából furulyácska". :)
   Köszönöm, hogy elolvastad ezt a fejezetet is, és hogy kommentet is írtál hozzá. :)

   Törlés