2015. március 29., vasárnap

Fatányéros, 1. fejezet EXO-s agyfasz. Röviden.

 Xiaxtok, itt a ficem amit az EXO tagokkal írtam!! Nagyon jóképű az együttes, imádom őket, főleg Kaicit, igazi nevén Kim Jong Un-t, olyan helyes, ő a biasom!! És minden tiszteletem hogy elmenekült Északkoreából még úgy is hogy a vezető fia!!!! Ezért is imádom, mert ojan kitartó, és olyan sexy mikor táncol, juj. :$ De Kaici később lesz, ebben a felyezetben Kris-em és D.O vannak!!! Képek a szereplőkről, akik nem ismernék őket, de akik nem ismerik őket, el se olvassák, mert nem emberek. Kéjpoppppp 4ever! Dzsásztin Bívör meg Vandájreksön fanok kíméljenek!!

 Kris, azaz Yifan!
Ugye milyen helyes?? Hú hát én nem is tudom mit mondjak. Mindenki azt mondja, hogy nem is tud énekelni, nem értem, miről beszélnek!!! Csodálatos a hangja, főleg, mikor énekli a Miracles in December refrénjét!! De csak én látom rosszul vagy tényleg kék a szeme? Ahh gyönyörű ez a srác! De ha ő is becsajozik, mint köcsög Baekhyun (áruló...), én öngyilkos leszek!


D.O, azaz Kyungsoo!
Szintén gyönyörű a hangja! Mondjuk ő nem annyira a kedvencem, de az EXO előtt utáltam a melegeket, de ők megtanították nekem, hogy melegnek lenni nem szégyen! De most már utálom a homofágokat! D.O is együtt van Kaicimmal és mégis milyen értékes emberek, és ezt kell nézni, nem azt, hogy seggbe kúrogatják egymást!!! Semmi köze hozzá senkinek amúgy sem!!És akkot itt a történet, jó olvasást!!! ;)Kris már két órája ott állt az ajtó előtt és D.O-t nézte az üvegen át creepy módon. A fiatalabbik szenvedélyesen énekelt benn a teremben, mint egy delfin a tenger mélyén (szebben, mint Pavarotti!!) és Kris el volt ragadtatva a hangjától. Már réges rég mennie kellett volna a rap órájára, a tanár tuti nagyon morc lesz rá, de képtelen volt levakarni magát az üvegről két okból kifojólag is. Először is összefojatta nyállal a pulóverét és így nem volt kedve a tanár előtt mutatkozni, de ezen kívül ágaskodó farka is beszorult a kilincs és az ajtó közé. Már sokszor megpróbálta kihúzni, de az istenért sem ment, mert a merevedése nem akart alább hagyni, amíg D.O énekelt, így hát itt maradt az ajtónak nyomódva. Kicsit aggasztotta, mi lesz, ha D.O jön ki és meglátja ijen hejzetben, de majd aszt mongya neki, hogy a manager hjung azt mondta, hogy mossa le az ablakot.
De nem bánta, hogy a hejzet így alakult, mert így nézhette a tökéletes külseű Diót, aki most épp skálákat csivitelt. Asztán hirtelen pont az ajtó felé nézett és meglátta Kriszt akiben bentreekedt a levegő. Jaj ne gondolta Kris. Most észrevett, jajajaj. Ráköpött az ablaküvegre és a pulcsia újával elkezte vakargatni az ablakot. Mogyoró öszehúzta a szemköldökét és az ajtóhoz sietett.
-Miért állsz itt hjong és miért csulázod az ablakot? – kérdezte Dijó két négercsókot idéző szemével (de a szájával is kimondta, nem csak a szemével), ahogy kinyitotta az ajtót és Krisztián kifordult az ajtóval eggyütt mert a varázspálcája még mindig be volt rekedve a kilincs meg az ajtó közé.
-Épp az ablakot pucolom Kjongszu – horkantott egy méjet Krisz és izomból leköpte az ablaküveget de úgy hogy az ezer darabra törött és a nyála a terem szem köszti falát is megrepesztette.
-Látom beakadt a faszod az ajtóba – szúrta ki Kjongszu a két szemét. – Várjá Jifán gö segítek neked – mosojott barátságossan és rántott egyet Kriszen mire kiszakadt az ajtó kilincse és még mindig rá volt kunkorodva Krisz mester gerendájára.
-Jaj jaj még mindig ott van a faszomon a kilincs jaj jaj – kesergett Kris mire Szú odahajolt és harcsaszájával leszippantotta a kilincset a gege farkáról, ami magától megcsóválta magát örömében. – Köszönöm D.O – halálkodott az idősb.
-Halálból megengedem hogy megdugj – felelte Mandula és komolyan rábámult Krisre akinek az álla leszakadt a meg rökönyödéstű és keményen megütötte a makkját.
-Miért dugnálak meg Kyungsoo? – kérdezte Kinder meglepetést színlelve de igazából őrült mer mindig is jól meg akarta dugni Kyungsoo---t mert tetszett neki az orrában a szőr.
-Hát mert tuti azért álltál itt meg látom is rajtad hogy akarod na gyere már nagyon kívánlak mint József Attila a kuglert – húszta be Dió maga után Krisztofórót az énekterembe aminek kiváló az akusztikálya és aminek mint már mondtam már nincsen ablaka mert kitörte Kris csulája, és, tele van, ablakszilánkokkal, de Krisz mindig is durván, szerette.
Kjongszú lebaszta a picsába Krisztofórót az üvegdara, közé mire beleállt a seggébe, már Kris seggébe pár száz darab szóval kélyesen felnyűgött. Szú legugggolt és közel hajolt Krishez és kedvesen megcsókúta. Úgy szívták egymás száját mint a poszivó tehát elég nehéz volt elszakadni de azért sikerült, ha nem sikerült volna itt véget érne a történet de nem, ér véget. 우리는 올라가
너도 손을 잡아
te írd már le nekem ezt a szövwgét latin betűkkel, lécci! na puxa meek vissza ficit irno majd írok és megmutizom ha érdwkwl :$$$
Nagy cuppanással elszakadtak végül, és a nyálukat úgy húzték szájjel mint az olvadt sajtot. Végül Kjungszu beszippantotta mint a makarónit és felhúszta Kris felsőjét mire kiviláglott tökéletesnél is tökéletesebb Adonisz felsőteste a gránitkockákkal együtt. Kyungszu füttyentett egyet aztán megharapdálta Kristopher barna csoki melle bimbójit mire az kicsit húzódozott hogy ez már így kicsit fájdalmas neki, még a popójába állt üvegszilánkoknál is jobban fáj bmeg, de Diósbejgli biztosította hogy Patrick Bateman is így csinálja és ő azért tud ám valamit. Szóval Kris megnyugodott mert D.O láthatóan értett ahhoz amit, csinált és nem csak az énekléshez44444 És Dió amúgy azt is mondta, hogy olyan az ízeKrisz bimbóinajk mint a tejes kávénak de ez már részletkérdés hahaha
jaj tényleg el os felejtettem, hakgazsd már meg ezt! kurvajó szám, csapattuk ám rá tegnap bazeg, a Dzsenifer is úgy ve volt állva mint állat! dw olvasd hozzá a szöveget is mert gyönyörű! <3 https://www.youtube.com/watch?v=4upn3M4jtQY (és a
Dió lehúzta Kris gatyáját egy rántással, aztán az alsóját is letépte, és csillogó számokkal meredt a pízai ferde toronyra.
-Mindig is ilyen hétrőfös kékfestő hengerpárnáról álmodtam, ahh, menten elmegyek a látványtól, de még nem tudom hovanégy – lelkendezett D.O, és elködösödtek a szemei, és Kris látta, hogy neki is dudor van már a gatyályán és úgy kiállt neki mint a sütiből a levegőbuborékok. És Kris kimondhatatlanul büszke volt most a farkára, alig várta, hogy Kyungsoo bevegye a szájába, mer tuti beveszi majd, ki nem venné be.
És hamarosan be is vette, de sajna nem fért bele az egész, még az egész makk sem, pedig már a torkánál a hegye, és ez nagyon kegyetlenül szar érzés volt, szóval Kyungsoo okádott egyet és most már tüzes répadarabok díszítették a kékfestős kéjrúdat.
-Ahh Kyungsoo neked még a hányásod is szexi – pulzált Krisztofóró farka veszettül. Kjongszu elégedett volt magával és a büszke mosoja még csodásabbá tette. Kolbászajkain ott csillogott a gyomorsav. Kris érezte, hogy Szúnak mindene övé. Megcsókolta és lenyalta róla a csípős gyomor savat és még borsódarabokat is talált, amik jól estek neki, mert amúgy is majd éhen, döglött
Megfordította Diót és lerántotta róla a pantallót, és nyilván való volt, hogy, nem volt rajta alsó!!!!!! Krisztofer rácsapott Kjungszu csupasz valagára, és ott maradt a keze nyoma, pirosan égett Ks seggén, majd felgyulladt, és ribancnak titulálta Diót mert nem volt rajta bokszer. (De at miért bokszer????? Most egy kutyát meg egy fegyvert megy alsógatyéát is ugyanúgy hívnak, ez mekkora baromség) D.O hátranézett és démoni vággyal a szemeiben vigyorgott rá. Még, kérte Kriszt, csinálja még, azaz verje lilára és ő a ribanca lesz. Szóval Kris elnáspángolta Diót kegyetlenül és Dió élvezte mert imádja ha úgy bánnak vele mint egy kutyával mert beteg perverz állat (és te aki olvasod ezt te is az vagy, hahahahazhaaha vaeb 5v ctb av b z v zhbh tzh t
Ahh Yifan jiejie tegyél már magadévá, mert én már nem bírom a várakozást! – nyüszíti Kyungsoo, akinek már lángokban áll a valugája, és ez feltüzeli Krist is szóval bedugja neki azon nyomban és Dió felsikolt a gyönyörtől, odakinn meg felreppennek a galambok mert megijedtek ettől az éktelen visítozástól. Dijó imádja, mikor széjjelreped a vastagbele, nincs annál jobb érzés, csak végtelen kély és semmi más. Kris mozogni kezd mint a metrónom ami egyébként nem tuzdom mi, de sokat olvbastam ezt a hasonklatot szóval száz hogy illik ide, és Dió nyögdécsel, mint egy fóka, és a terem vízhangzik a hangjától, annyira élvezi. Hiába, gyönyörű dolog az ő szinte szerelem.
-Ahh, Kris, erősebben! – nyivákol Földimogyoró és Krissssz boldogan teljesíti, és érzi hogy már könnyebb mozogni Makkban mert a vér és a szar megnedvesítette a farkát. Nagyon jó érzés mindkettőjüknek, az zsáz! – Méjebben! – üvöltötte Dijjjó teljes sextázisban és Kris lökött egy akkorát hogy Diónak a száján jött ki a farka és ott el is hallgatott és nem mozdult tüöbbet. Kris meg volt rettenve de hiába rázogatta Kjungszut, a fiatalabbik nem válaszolt többet és nem is fog soha már mert meghalt szegémy. Wu Yifan kékfestő farkával halálra baszta szegénykét. Rest in piss Do Kiungso. Yifan sokat olvasta a Pajzán Toldit de azr hitte hogy ilyen nem történhet meg a való életben hát pedig de, mint lárhatjuk,!
Jifanban kötbefordult a viláh, csak nézte szegény Diót aki ott feküdt a földön az üvegszilánkok között és vérzett a segge meg a szája is. Gyorsan kihúzta az épületből és senki sem vette észre mert mindenki ufókat (ami egyébként unidentified flying object angolul, megérte figyelnem angolon!!!!) figyelt épp az égen tátott halszájjal és tisztességgel elföldelte szerelmét az út mellett, és reggelre gyönyörű terebéjes diófa sarjadt belőlr-


Folyt. köv!!!!4!!
Ja és komizzatok lécci, köszcsi! Lávjú! ;)


 2. fejezet

8 megjegyzés:

 1. Nem, nem nem neeeem!!! Ez miiiii...?XDDDDD Most szólok előre, bocsánat a trágár szavakért és az elvetemült komimért, de egy ilyen ficire mit lehetne mást?XDD És..... hogy a picsámba jutott neked ilyen eszedbe? XD Ez mekkora egy nyomorult crack paródia mááár....???D Hehh?? Először megijedtem, mikor az első mondatot első szavát olvastam. Xiaxtok vagy mi... Mondom biztos csak bekattantál, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem... ez csak egy kibaszott nagy paródia, és oltári köcsög vagy, hogy kifikázod ezeket az embereket, de én annyira élveztem, hogy még a szerencsétlen gépemet is bekapcsoltam, hogy írhassak neked véleményt. Mert igen, telefonról olvastam, és egyből miután felkeltem, mert... facen felkelteltett a bullshit szövegelésed. xDD
  Hallod én majdnem minden egyes mondaton hangosan felröhögtem, és nézhettek is a szobatársaim. Ilyen vígjátékparódiát még a büdös életbe nem olvastam, ahol ennyit szakadok a nevetéstől. XD Halloooooooddd ebbe minden szar volt, és whaaat???XD Hogy tudtál ennyi hibát felsorakoztatni? - helyesírás, elírás, esztétika, mondatszerkezet és minden egyéb. XD Esküszöm én azon gondolkodtam, hogy erre hogy voltál képes, mert ha tudsz helyesen írni, nagyon nehéz gyatrán, és rendesen meg kell erőltetni az agyat. Ahogy látom, annyi hibád nem is nagyoooooooon volt (ahhoz képes, amik szoktak lenni) szóval.... Megbuktál... XDDD
  Aztán ott voltak a képek, az elején az író monológja.... Jézusooooom te egy beteg állat vagy, hogy ennyire jól meg tudod írni a wtf rajongókat... És tényleg lesz három rész????MÉÉÉÉÉG?::OOO xDDDD Várni fogom.
  Amúgy meg jól tetted, hogy beszúrtad a videókat és a mondataidat, hát anélkül nem is élvezhettem volna a ficit, teljes mértékben igazad van, és Dzseniför tényleg nagyon szét volt csúszva, jajjas én annyira imádlak ezért, te egy iszoynatcukorborsóóóó író vagy. NEked könyvet kéne kfadnod semmi hibád,biztos kiadnák a stúdiók? vagy.. studió az? Minhtha nem az lenne a nevük, ah mindegy, mert te tökéletes vagy, akár egy studió is kiadhatja a műűűűűvetdet... köszönööm szépen kedves drága íromm te vay a mindenme
  Na de visszatérve a történetre.... xDDDDDDDDD Mi az iiisteeen? Mi ez a történet... Hát én annyit röhögtem a monatadon, ahogy gagyin mégis jól leírtad az egészet. És... Krisű farka (hozzátenném a nevek használatán is halálra röhögtem magam) tényleg beszorult a kilincsbe... ÉS... Hálából megengedem, hogy megdugj!!!!!! Tipikus angolficek jutnak ezsembe.... Jézusom, hogy te mennyire lealáztál meg kifiguráztál mindenkit... xD Ez mekkora egy seggarcság, de én imdálak ezért. Tényleg. XD Legalább van eszed hozzá, mert nehéz ám ilyet csinálni jól... Tényleg. :D A végén Soo meg meghalt KRis hatlamas farkától. Frappáns és tökéletes vég, mert ilyen előfordulhat de tényleg. :D

  Héééé... : D Megdicsérlek, mert sikerül tökéletes leírást adnod a történetről. Három szó pont elég. xDDD

  Köszönöm, hogy élvezhettem, bocsánat az értelmetlen komimért, de most keltem csessze meg. Miattad kapcsoltam be a gépet, mert muszáj voltam valamit idenyögni. Köszi. :DDD

  Kiri

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, és azt elfelejtettem: volt benne egy csomo bullshit hasonlat, ami tetszett, megm emgmemg... akkroa ocsmány undorítóó dolgok... Az angyon a szemem előtt van, ahogy Soo beszívja a nyálcsíkot, mint egy spagettit... xD Annyira nagyon magam elé lehet képzelni... de miért??? Fujjj bazzeeeg... xD És a hányás meg a borsóóóó.. NEee... nNEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!%%%%% CDDDD VÉgem van. NA de léptem is. XD Szia

   Kiri

   Törlés
  2. Ja, meg azt is elfelejtettem mondani, hogy az ilyen faszságokat miért olvassák többe? Jó, oké, hogy egy paródiához is kell gondolkodni, meg tehetség kell ahhoz,hogy jól ki tudj figurázni másikat, de... waeee? Miért olvassák a bullshit nem "igényes" munkákat többen, mint a rendes jó történetet? Vagyis értem, hogy fanficeket leginkább nem azért olvasnak meg kifejezetten jó történetre vágynak, hanem csak egy kis hülye, könnyed dologra, de... akkor is. Ez akkora furcsa... Na, mindegy, csak ennyit akartam még, hogy furi, hogy a bullshitet jobban olvassák, mint azt, amivel több a munka. :D Mindegy, én szurkolok neked. : D

   Kiri

   Törlés
  3. Szia asszonykám, akkor itt is válaszolok a kisregényedre! XD Nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszett, mint említettem, azt hittem, elhajtasz majd a picsába, hogy mi ez a szar, amit én összehoztam. :D De amúgy igen, tudom, hogy köcsög vagyok, szeretek köcsög lenni. XD Ezt a kiadós dolgot gondolom viccnek szántad? XD És amúgy igen, a történet leírása tökéletes lett, mindent elmond. :'DDD És most neked köszönhetően én is elképzeltem, ahogy Kyungsoo beszippantja a nyálcsíkot, noooo XDDDD És nem tudom, miért olvassák a bullshitet többen, ezt már sokszor megbeszéltük amúgy, hogy érti ezt a fene... XD Na szia leányzó, ma amúgy is taliiiii :D

   Törlés
 2. Mikor elkezdtem olvasni, mondom már megint...kezdődik...de aztán elrévedt a tekintetem oldalra, ahol a profil leírásod van és 22 éves (tegyük fel értelmes, mert alapjáraton annak kéne lenni) hölgyemény vagy, ami így az íráshoz képest nem nagyon passzolna. Aztán rájöttem! Hát ez annyira csodaszépen mestermű, hogy azt nem hiszem el! XD Már vártam, hogy ki lesz olyan merész, hogy paródiát írjon erről a veszett sok katasztrófális fiction-ből, ami magyarul terjeng és te megtetted! XD Ahogy Kirichan is írja fentebb, azért kellett hozzá gyomor, hogyha jól írsz, akkor ilyet ki tudj adni a kezed közül.:D
  A másik, meg valószínűleg, akiknek szántad, azok hétrét, hogy nem fogják felfogni, hogy mi is történt itt valójában! Tuti...
  Te vagy a magyar kpop fanfiction Kosztolányia! :D:D:D
  Hatalmas volt XDXDXD Köszönöm, hogy olvashattam, bár néha nehéz volt, mert így bele-bele így bele égtek a szemebe a hibák és rémálmaim lesznek, annyi szent XD De akkor is hatalmas taps! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!! Köszönöm, hogy elolvastad ezt az agymenést, és örülök, hogy még tetszett is és jól szórakoztál rajta! XD Bár én azért nem merném Kosztolányihoz hasonlítani magam, hol vagyok én őtőle. :D Amúgy könnyen viseltem azt, hogy direkt szarul írok, őszintén szólva baromi szórakoztató volt, csak bennem volt a félsz, hogy lesz, akinek nem esik le, hogy ez paródia, meg eleve hogy mi van, ha túl ízléstelennek találják ezt a történetet az ilyen kaki-nyál-hányás témákkal... XD Inkább ezek aggasztottak.
   Köszönöm még egyszer, hogy elolvastad, és az is, hogy írtál véleményt. :D

   Törlés
 3. Szent Ég! Hát... én szakadok a röhögéstől! Már hallottam erről a történetről, de most jutottam el odáig, hogy bele is olvassak. :'D Te biztosan meg akartál minket gyilkolni, mert nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Fájdalmas volt az egész, mégis élveztem elejétől a végéig. Annyira jól eltaláltad a tipikus írói hibákat - bár nem is nevezném írói hibának, mert akik ilyesmiket vétenek, azokat nem sorolnám az írók közé. A megnevezések voltak a kedvenceim: Kinder, Krisztofóró, Diósbejgli. :D
  Meg amikor közben belinkeltél dolgokat. És azok a gusztustalanul gyönyörű leírások! *-* Ajj, a vége azért durva volt! Még soha nem nevettem egy ember halálán, és ez most megrémiszt, De hál' Istennek, azért nem tűnt el nyomtalanul, mert maradt utána egy diófa. <3 Köszönöm ezt az élményt! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönöm, hogy elolvastad a történtet, és hogy kommentet is írtál hozzá! ^^
   Meggyilkolni igazából nem akartam senkit, csak annyit akartam, hogy az olvasóim kihányják a belüket. .__. XDDD Lassan nem tudom, melyik rosszabb. :'D
   Ja, próbálkoztam sok ilyen típushibát belesűríteni, úgy tűnik, sikerrel jártam. :D Amúgy igen, aki ilyen hibákat vét az írásaiban, azoknak a sztorijait el sem olvasom. Lehet, gonosz vagyok, de nem tudom az ilyen írókat komolyan venni. o_O
   Engem az rémiszt meg, hogy soha nem hittem, hogy valaha kiadok egy ilyen undormányt a kezeim közül, és tessék, itt van...... XDDDD És ami a legijesztőbb benne, hogy ezidáig ez a történetem a legnépszerűbb. XDDDDDDD;
   D.O sorsa amúgy vesz még majd egy hatalmas fordulatot, ki tudja, lehet, nem is kell majd örökké diófaként fotoszintetizálnia... :D
   Én köszönöm még egyszer, hogy elolvastad ezt a történetet. ^^

   Törlés