2014. augusztus 13., szerda

Kristálytiszta, 1. fejezet

A történetről:
Namjoon rajong a csapattársaiért. Nem is tudna jobb életet elképzelni magának annál, hogy ilyen csodálatos emberekkel dolgozik és zenél együtt. Vagy talán mégis... Ha társai viszonoznák is a szerelmét, az élete földi mennyország lenne. Kár, hogy a vele együtt élő hat srácnak megvan a saját érdeklődése, és egyelőre úgy tűnik, hogy Namjoon ebbe nem tartozik bele. Szegény Namjoon, vajon van valami kis esélye?

Az első fejezet tartalmából:
Yoongi zuhanyzik. Taehyung egész nap csak erre várt.


A víz forró zuhatagként ömlött le Yoongi hamvas vállain. Végigáradt inas testén, majd gyors köröket írva el is tűnt a lefolyóban.
A fiú meredten bámulta a megállíthatatlan örvényt a lábai alatt. Egy egész napnyi robot után úgy gondolta, hogy nincs is jobb, mint beállni a zuhany alá, hogy felfrissüljön az ember, és saját magával is törődjön egy kicsit. Felkelés, evés, táncpróbák, zeneírás, fellépés, evés, alvás. Felkelés, evés, táncpróbák, zeneírás, fellépés, evés, alvás. Felkelés, evés, táncpróbák, zeneírás, fellépés, evés, alvás... Legalább fürdés közben egyedül lehet a saját világában. Ellazulhat.
Legtöbbször személyes dolgok jártak ilyenkor a fejében. Meg vágyálmok. Most egészen megragadta a fantáziáját a lefolyó. Vajon milyen lehet a csatornában? Tényleg olyan ótvar szag van odalenn? A Tininindzsa teknőcök hogy nem kapnak odalent tífuszt? És miért zabál folyton pizzát egy rakás teknős? De tényleg, olyan érdekes lehet odalent. Biztosan iszonyat kosz van meg trutyi, de egyszer kipróbálnám, hogy milyen a csatornában kúszni. Vagy sétálni. Attól függ, hogy milyen magas az alagútrendszer.
Kicsapta a szeméből csuromnedves hajtincseit, és a szivacs után nyúlt. Csak most tudatosult benne igazán, hogy mennyire éktelen jó érzés megint a meleg víz alatt álldogálni. Bárányfelhőszín bőrét már rákvörösre pingálta a hő, s gőz telepedett a zuhanyfülke átlátszó falaira.
Vajon a rákoknak tényleg nem fáj, mikor beledobják őket a forró vízzel teli fazékba? Tényleg csak a levegő süvít ki a páncéljukból? Mi van, ha a fájdalom minden pillanatát, minden másodpercét teljes mértékben érzik, és iszonyatosan kínlódnak? Mégis ki az az idegbeteg, aki élve főz meg egy állatot?
Rányomott egy adag testápolót a szivacsra, felhabosította, és elkezdte átdörgölni vele a teste minden porcikáját. A szivacs érdes tapintása a bőrén megelégedéssel töltötte el. Tetszett neki az is, ahogy a lyukakból előbújik az illatos fehér hab, mikor megnyomta a szivacsot. Csak a látvány miatt gyömöszölte egy darabig.
De egyvalamit végtelenül sajnált: nem volt, aki megmossa a hátát. Pedig azt ő igen szerette. Véleménye szerint az egyik legkielégítőbb érzés a világon, ha valaki jól megdörgöli a hátát fürdéskor. Régen a barátnője mindig megmosta neki. Puha, finom keze volt. Mindig gyengéden megsimogatta a hátát, mikor végzett a dörzsöléssel. De már hosszú ideje senki sem zuhanyzott vele. Csak Taehyung. De ő is csak addig a három másodpercig, amíg ki nem rúgta az ajtón. Már szinte rettegett a gondolattól, hogy a kölyök megint bemászik mellé a zuhanyfülkébe, csak emiatt szerelt zárat a fürdő ajtajára. Gyűlölte, ha megzavarták, mikor épp áztatta magát. Nem tudott békében pihenni és elmélkedni. Meg egyébként is, kinek jut eszébe csak úgy bebújni valaki mellé zuhanyozni? Taehyung nem érzi talán, hogy ez milyen félreérthető? 
De még ha tényleg nem is érzi, az sem számít. Most már nem tud körülötte kellemetlenkedni, mikor fürdik, mert gondosan bezárta az ajtót. Kétszer is ellenőrizte, hogy biztosan nem lehet-e kinyitni. Taehyung miatt az utóbbi időben az ösztöneit se nagyon merte kiélni zuhanyzás közben, mert száz százalék volt, hogy pont akkor nyitna rá, mikor már jól belemelegedett. Pedig biztos volt benne, hogy az a kis mitugrász is tökéletesen tisztában van vele, hogy ha idol az ember fia, akkor ilyenekkel csakis az esti tisztálkodás közben tud foglalkozni, mert az az egyetlen alkalom, mikor (elvileg!) nem lófrál a közelében hat másik fiú.
Most azonban, hogy végzett a mosakodással, a biztonság jóleső érzetével eltelve nyúlt magához. Behunyta a szemeit. Lassan, kényelmesen mozgatta a kezét fel-le. Ahogy szétáradt a tagjaiban az érzés első langyos hulláma, finoman beharapta az alsó ajkát. Mélyen beszívta a levegőt. Elképzelt maga előtt egy jelenetet, amit még egy pornófilmben látott. Az egyik csaj, aki szőke volt, puhán csókolta és mohón nyalogatta a másik, rövid fekete hajú nő tekegolyó-melleit. Az hangosan, affektálva nyögött közben, és hátravetette a fejét. Aztán a szőke két ujjal dugni kezdte. A rövid fürtös nő lassan hátradőlt, és egyik kezével eltakarta a szemeit. Már úgy lihegett, mint a kutya, mikor melege van. Mindkét kezét a mellein nyugtatta, és erős, határozott mozdulatokkal masszírozta őket, olykor meg-megcsippentve két rózsaszín bimbóját. Yoongi összeszorította az ajkait és lassan kifújta az orrán a forró levegőt. Egy kitörni készülő vulkánnak érezte magát, az ágyéka hevesen lüktetett.
Most Namjoon jelent meg a lelki szemei előtt. A fiatalabb fiú sötét szemei a fellobbanó parázs éles fényével teltek meg, ahogy méretes kezei lágyan végigsiklottak Yoongi oldalán. Yoongi fintorogva hessegette maga elől a kínos fantáziaképet. Namjoon egy segg. Jól tudta, hogy még álmában se jutnának eszébe ilyenek, ha nem érezné úgy, hogy Namjoon megállás nélkül flörtöl vele. Egy hete, mikor a Jégvarázst nézték dvd-n már ötödjére, Namjoon Yoongi vállán „aludt el”. Idézőjelben. Yoongi tudta, hogy nem alszik, már olyan régóta éltek egy lakásban, hogy az összes csapattársáról tudta, hogy hogy lélegzik alvás közben. Namjoon amúgy is majdnem mindig nyitott szájjal horkol. Vagy amikor tegnapelőtt épp a kanapén ülve dalszöveget írt, és rajtakapta Namjoont, hogy mereven bámulja, aztán meg zavartan elkapja a tekintetét.
De a durva, hogy a többiekkel is szokott ilyeneket csinálni... Yoongi legfőképpen röhejesnek találta fiatalabbik csapattársa különös viselkedését, és igencsak élvezte kínos helyzetbe hozni vele. De amikor a zuhany alatt játszott magával, egyre gyakrabban azon vette észre magát, hogy azon fantáziál, hogy Namjoon húsos ajkai az ő testét éhezik. Hogy fiatalabbik fiú ruganyos ujjbegyei puhán végigsiklanak a mellkasán, ő pedig szétteríti a tenyerét Namjoon széles, meztelen hátán. Aztán Namjoon az arcához hajolna, és szenvedélyes csókban egyesülnének, miközben az ágyékukat remegő szomjjal összedörgölnék.
Yoongi szaporán kapkodta a levegőt, ahogy egyre közelebb került a naphoz. A zuhanyfülkében émelyítő volt a forróság. Valahogy ilyennek képzelte el a purgatóriumot. Égsz, lobogsz, lángolsz a bűneidért, amíg csak meg nem tisztulsz, és a mennybe nem kerülsz. De ő most is épp bűnt követ el. A csapattársára veri ki, aki ráadásul szintén férfi, mint ő. Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem... Most már biztos volt benne, hogy ha egyszer feldobja a talpát, a pokolba kerül, mert egyszer masztizás közben imádkozott. Ez egész biztosan halálos bűnnek számít. De vágyott az érintésre, akarta a szexet, hogy egy másik test mellette ugyanattól a kirobbanó, csapkodó kéjtől reszkessen, mint ő, hogy magáévá tegyen valakit, hogy...
Fémesen súrlódó zaj hatolt be hirtelen a hallókörébe, és hőhöz szokott bőrét hűvösen csiklandozta a beáramló levegő. Yoongi összerezzent és ijedten tépte ki magát fantáziavilágából. Reflexből megpördült maga körül, s a szemei majdhogynem kipattantak a helyükről. Taehyung állt a fülke ajtajában anyaszült meztelenül. Formátlan, rusnya vigyorát mintha pillanatragasztóval rögzítették volna az arca alsó felére. A mosolya egy pillanatra ormótlan vicsorba ment át, ahogy felfigyelt Yoongi lila merevedésére, de aztán új, lelkes fény villant a szemeiben.
- Hyung! Verjük ki együtt, na, mit szólsz?
Yoongi egyelőre semmit nem szólt. Fáradt szemei Taehyung arcán rögzültek. Kiengedett egy lassú, elgyötört sóhajt. Elképzelte, ahogy Taehyung arcába ugrik egy alien, és a gyomrába rakja a petéit, aztán a poronty vért és belsőségeket szórva maga köré vágja ki magát a fiú hasából, s közben Taehyung halálhörgésétől visszhangzik a szoba. Yoongi eltűrt egy idegesítő hajtincset a szeme elől, és megnyalta az ajkait.
- Menj ki. De most rögtön – nézett Taehyungra elcsigázottan. Gőze sem volt, hogy hogy jutott be a kölyök, de most nem is érdekelte. Kimerült volt és csalódott. Üvölteni lett volna kedve, de ahhoz sem volt elég ereje. Szívesen Taehyung karcsú nyaka köré kulcsolta volna az ujjait, hogy minden molekulányi oxigént kizárhasson a légcsövéből.
- De miért, Hyung? Ne legyél már ilyen – húzta össze Taehyung méltatlankodva a szemöldökét, és már lépett is be a fülkébe.
Yoongi vonásai eltorzultak az indulattól. Kitolta Taehyungot a zuhanyzóból, majd keményen megragadta a fiú vékony, izmos karját, és megfellebbezhetetlen erővel kezdte az ajtó felé vonszolni. A fiatalabbik élesen felszisszent a fájdalomtól. Yoongi elhúzta a riglit, kitárta az ajtót, és kíméletlenül kilódította a fiút a konyhába. Nagy robajjal bevágta az ajtót, majd újra magára zárta. Behunyta a szemét és reményt vesztve temette kezébe az arcát. Fásultan hallgatta, ahogy milliónyi vízcsepp kárörvendően csilingelve hull alá a zuhanyzóban. Az ajtó másik oldalán összevegyült Hoseok horkantásokkal megszakított nyihogása és Seokjin nyivákoló hahotája.
- Hyuuung... – búgott fel halkan és elnyomottan Taehyung mélyen rezonáló hangja az ajtó mögött. Elhallgatott. Várt egy kicsit. Yoongi nem válaszolt. – Elfelejtettem becsukni az ablakot. Légyszi, csukd be. Így bejönnek a szúnyogok meg a molylepkék.
- Vegyél már fel valamit, senki nem akarja a csupasz segged bámulni – dohogott közben Jimin.
Yoongi arcát most nem a fürdőben terjengő hőség színezte egyre vörösebbre. A düh és a szégyen fájdalmasan összepréselte és meg-megrándította a gyomrát. Egyedül azért adott hálát az égnek, hogy Taehyung egészen biztosan nem tud gondolatot olvasni.2. fejezet

4 megjegyzés:

 1. ez de jó volt :3 nem ismerem a másik bandát, csak a BTS-t, de nagyon tetszett :3 Tae nagyon kis komoly kölyök :D folytasd hamar :3

  DongYi

  VálaszTörlés
 2. Ahhjjjj masodszorraaa irom meg... Kitorolte az elozooot.

  Na szoval ez az egesz nagyon tetszett. De nagyon nagyon. Egyesi a stilus es a hasonlatok nagyon tetszenek. Foleg a Taehyungos vigyoros hasonlat.
  Yoongi karaktere eszmeletlenul jora sikeredett. En nagyon birom. Az egesz toetenet jo ugy ahogy van.
  Egy tanacs: hogy a karakter gondolatait lehet dolt betuvel irni akkor is ha E/3-ban irsz.
  Bocsi telorol ment a komi ezert irtam igy.

  Kiri

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, hogy elolvastad!! Örülök, hogy ennyire tetszett. :)
   Wow, most, hogy mondod... a dőlt betűs dolog nekem eszembe sem jutott soha. XD Pedig így tényleg könnyebben meg lehet különböztetni, hogy mit írok én meg mit gondol a karakter. Köszönöm a tanácsot. :)

   Törlés
 3. Szia Nárcisz!
  Remélem nem baj ha tegezlek. ^^ Ha már ide tévedtem, (vagyis megtaláltam a csoportban a történetedet) mindenképpen megosztom veled a véleményemet. Nagyon tetszik ahogyan Yoongit ábrázolod, nem is tudnám másképp elképzelni, hiszen a mélázásai, és az abszurd közbejövő gondolatai, remekül ráillik a karakterére. A kis Alien meg mindig ott töri a borsot mások orra alá, ahol nem kéne. Egybevéve egy remek történet, ami bemutatja azt nekünk, hogy a fiúk is csak emberek és nem egy megjátszott szappanoperának felel meg az, amit a média sugároz felénk. Gratulálok a történetedhez! :)

  VálaszTörlés